Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Grepolis Timer

A Grepolis Timer egy .net 2.0 alatt futó program.

Erre használható:

- Sarcolási idő nyilvántartása, kijelzése.

- Támadások, egység indítások megszervezése, ellenőrzése, figyelmeztetés, ha közeleg az indítási idő.

Teljesen ingyenes, szabadon terjeszthető. Elsősorban saját célra készült, de szívesen fogadok minden bírálatot, ötletet, hibajelzést. És nem vállalok felelősséget semmilyen mellékhatásért, amit a program használata okozhatott (mert szerintem ilyen nincs)...

Nincs kapcsolata a böngészővel, csak adatokat, időpontokat tárol, visszaszámlálással mutatja a hátralévő időt.

A futtatásához szükséges a .net 2.0 megléte, ez valószínűleg majdnem mindenkinek fent van, ha nincs, a Microsoft oldaláról letölthető: www.microsoft.com/downloads/hu-hu/details.aspx

A program legújabb verziója a Letöltések alatt érhető el. Nem kell telepíteni, a ZIP állományt kibontva egy futtatható programot kapsz, amit tetszőleges helyre be lehet másolni. Egy könyvtárból csak egy példányban fut, saját beállításokkal, amelyeket kilépéskor tárol. Ha több példányban, más beállításokka szeretnéd futtatni, más könyvtárba is be kell másolni, és onnan is indítani.

A program a saját elképzeléseim és kívánságaim alapján készült, egy emlékeztető. Visszaszámlálókat kezel, a különböző hátralévő időkhöz más szín tartozik, esetleg villogás, de a tálcára tett program adott időben visszaáll normál ablakra. De ezek, és sok minden állítható.

A program felső sorában ez látható:

pic_20110819120511.jpg

 

 

 

Itt kiválasztható, mit szeretnél látni, rákattintva látszik, még egyszer eltűnik. Zöld színnel jelzi, mit mutat éppen a program:

- A Grepolis szerver ideje

- T1, T2 két sarcolást segítő számláló

- 1, 2, 3, 4 mindegyik 10 indítási vagy egyéb eseményt tárol, mondjuk harc közben előre beállítod a küldési időpontokat.

A programból a jobb felsó sarokban az ablak bezárásával lehet kilépni. Menti az állapotokat, beállításokat, legközelebbi indításkor észre sem veszed, hogy egy ideig nem működött.

Az ablak minimalizálható, ilyenkor addig marad ott, amíg valamelyik számláló el nem éri azt a beállított értéket, amelynél újra látható lesz.

Alapbeállításban ha az ablakon állsz és a cursort valamilyen objektum fölé viszed, kis idő múlva kis magyarázat jelenik meg, ez segíthet az eligazodásban. Később, ha zavaró, kikapcsolható.

Grepolis szerver idő

pic_20110819121808.jpg

 

 

 

 

 

Kijelzi az aktuális időt, választhatóan lehet másodperc esetleg tizedmásodperc megjelenítés.

A + és - gommbal lehet (kell!!!) szinkronizálni a Grepolis szerver órához, ugyanis tapasztalataim szerint nagyon ritkán pontos, találtam már 15 mp eltérést, ami egy egység indításnál katasztrófa lehet. És többször is be kell állítani, mert naponta változik az eltérés!

Sarcolás

A T1 és T2 számláló a Grepolis 2.xx sarcolási funkcióit követi. Kettő van, mert lehet hogy egy új világ vagy új város esetén szeretnék gyakrabban sarcolni.

 A sarcolási idők a Grepolis 2.xx mostani értékei, de a programban állíthatók. Ha bekapcsolod a Zsákmány pipát, az értékek duplázódnak a játéknak megfelelően, de az éppen futó számlálás nem változik.

pic_20110819123613.jpg

A képen éppen áll a számláló. Négy, a sarcolási időket mutató nyomógombba állíthatom az idejét. Itt is mutathatja a másodperceket és tizedmásodperceket, ha bekapcsolom.

 Ha lenyomod az Indít gombot, futás állapotba kerül, ami azt jelenti, higy az Indít gombra vagy a futó számra kattintva újraindul a legutolsó értékkel, az időket megnyomva azzal az új értékkel. A Leáll gombbal újra a fenti képen látható állapotot veszi fel.

A futó számláló:

 pic_20110819124709.jpg

pic_20110819125147.jpg

A számláló értékétől függően más színt vesz fel, ezek állíthatók, ezek alapbeállításban 10 perc, 3 perc, 1 perc és 20 mp-nél váltanak, és 1 perc alatt villogni kezd. Az alsó sorban az az időpont látható, amire a sarc készen lesz.

 Ha letelt az idő

 pic_20110819125301.jpg

A piros nullák jelzik, hogy letelt az idő. Ilyenkor az alsó sor is piros, és azt mutatja, mennyi idővel ezelőtt lett 0.

 Események

Ha a felső sorban bekapcsolod az 1, 2, 3, 4 valamelyikét, valami ilyet látsz:

 pic_20110819131052.jpg

Ezzel most nem érdemes sokat foglalkozni, legfeljebb annyit, ha villogó pirssal 0 időt ír ki, akkor nincs beállított esemény, az utolsó időpont a felső sorában látható.

 Eseménynek neveztem el valamilyen beállított időpontot, ami lehet valamilyen egység indítási ideje, vagy egyszerűen egy bejegyzés. Egy kiválastott ablak (1,2,3,4) eseménycsoportokat tárol, csoportonként maximum 10 eseménnyel, tehát összesen 40-et.

Ha új eseményeket szeretnél hozzáadni, módosítani, vagy csak megnézni, nyomd le a Beállítás gombot, ekkor ezt látod:

 pic_20110819131212.jpg

Felső sorban szerkeszthető az aktuális eseményhez tartozó szöveg.

 Alatta a Grepolishoz illeszkedve felülről lefelé az egység indítás, a menetidő, és az érkezés. Ha az indulás piros, akkor ezekkel a beállításokkal már nem indítható, mert letelt az idő. Ezek alatt egy idő tartomány látszik, ami azt mutatja, hogy ha így indítod az egységet, a Grepolis beépített bizonytalansága miatt mikor érsz be ténylegesen.

A kék mezőben található gombokkal módosítható a kiválasztott idő (Indulás/Érkezés vagy Menetidő).

A világoskék hátterú mezőben több eseményt lehet beállítani, erről majd később...

A Világosbarna csoport az események másolását teszi lehetővé az eseménycsoportok között.

Az alsó sorban látható gombok:

Mégsem: a módosításokat, kivéve a másik csoportba másolást, elfelejti, visszatér a fő ablakra. Ugyanezt lehet elérni, ha a jobb felső sarokban az ablak bezárásra kattintasz.

Indítási idő most: Mint a felirat mutatja, beállítja az éppen kiválasztott esemény indítási idejét az aktuélis időre. Ezzel kicsit közelebb kerülhetünk a beállítandóhoz, kevesebb kattintás kell.

Beállít: A módosításokat véglegesíti, az új értékekkel visszatér a fő ablakra.

 Egy eseménybeállítás menete, ha egységet indítok:

- Megnézem a Grepolistban a menetidőt

- Rákattintok a Menetidő gombra vagy a mellette látható számra.

- A kék mezőben látható idő +/- gombokkal beállítom a pontos menetidőt, amit a Grepolisban láttam.

- Az Érkezésre vagy a mellette levő számra kattintok.

- Az Érkezés gomb mellett látható kis körrel lefixálom, hogy ez ne változzon. Az indulás melletti kör azt jelentené, hogy az marad fixen.

- Ugyancsak a kék mező gombjaival beállítom az érkezés pontos idejét. Alul látható egy Indulási idő most nyomógomb, azt érdemes az elején megnyomni, hogy minél közelebbi időpontról induljunk.

- A felső szövegben beírom, mit kell csinálnom.

Ha kész, lenyomom a Beállít gombot, elindul a számláló, és ez látható:

 pic_20110819175301.jpg

A felső sorban a beírt szöveg, alatta balról jobbra:

 Az 1-es szám azt mutatja, hogy csak 1 beállított esemény van. Mellette az indítási idő.

Középen a nagy szám a visszaszámláló, ennyi van még az indításig.

Alul a várható beérkezési idő és a beépített bizonytalansági tartomány.

 Esemény beállírása, ha csak jelzést szeretnék kapni

- A fenti lépések ugyanazok, kivéve, hogy a Menetidőt 0-ra kell állítani. Legkönnyebben duplán kattintva a menetidő számra nullázható.

Beállítás után ez látszik:

 pic_20110819182433.jpg

Egyetlen különbség, hogy ay érkezési idő alul hiányzik.

Több esemény kezelése

 Az eddig nem használt világoskék mezőben látható, hány esemény tartozik az eseménycsoporthoz. A azámozott gombok mutatják, azokkal lehet választani, melyiket szerkesztem.

Új eseményt az Új gombbal lehet  csoporthoz adni. A kiválasztott eseménzről másolatot készít. és a lista végére teszi. Több eseménynél a beállító ablak:

 pic_20110819183721.jpg

A Törlés eltávolítja a listából a kiválasztott eseményt.

 A Rendez/Ellenőriz előszőr rendezi a listát az indítás ideje szerint növekedve, majd pirosra színezi azon események hátterét, amelyeknél:

- Az indítási idő már elmúlt.

- A gomb felett beállítható időkülönbségnél hamarabb kell indítani az előző után. Ez arra jó, hogy legyen elég idő átlépni pl. egy másik városra.

 image_20110820_111552.jpg

A kéoen a 4. és 5. 60 másodpercnél közelebb van az előző eseményhez. Az eredeti beírási sorrend a rendezés miatt megváltozhatott. A piros szín a következő gombnyomásra eltűnik.

 Ha lenyomom a Beállít gombot, az időrendbe állítást automatikusan elvégzi, majd indul a visszaszámlálás, egymás után veszi elő az eseményeket, amelyik elmúlt, azt törli, kivéve az utolsót.

 image_20110820_111732.jpg

Itt 6 esemény várakozik az éppen kijelzettel együtt. Ha meg szeretnéd nézni, mik ezek, a Beállításban megteheted.

 Beállítások

A program működését, a kijelzéseket, értékeket lehet átírni. Ehhez  a felső sor Beállítások gombját kell lenyomni.

 image_20110820_113451.jpg

A felső sor erre a honlapra mutat, megnyitja az alapértelmezett böngészővel.

Mindig látható: Az ablak legfelül lesz, ez az alapértelmezett beállítás.

Indítás a Windows-zal: Beteszi a programot az Indítópultba. Ha feláll a rendszer, elindul a program.

Magyarázat: Ha bármilzen szövegen, gombon tartod a cursort, kis magyarázó szöveg jelenik meg, ez az alapértelmezett, de kikapcsolható.

Bizonytalanság: A Grepolisba beépítettek egy kis indítási bizonytalanságot, rz most +/-10 mp.

Villogás: Beállítható a villogási idő a kívánt értékre, 100 msec-es lépésben.

Sarc értékek: A 4 sarc érték módosítható, ha a Grepolis mást használna. Egyszer már volt egy módosítás, ha megtörténik, át kell írni.

A többi beállítás a számláló színváltásait, az értékhatárokat, és tulajdonságait vezérli.

A beállító ablakon vastag betűvel a számláló különböző állapotai olvashatók. Az állapothoz tartozó beállítások azzal egy sorban vagy bekeretezve láthatók. Az állítási lehetőségek:

Ha van beállítható érték, akkor ez az állapot értékhatárát állítja.

Csak másodperc: Ha beállítod, a perc/másodperc átvált csak másodperc módosításra.

Villog: Ha a számláló elérte az állapotot, villogni kezd.

A program látható: Ha a számláló belép az állapotbe, vagyis az értékhatár alá kerül, a minimalizált program ablaka látható lesz.

 Az állapot neve melleti színes kockára kattintva lehetőség van a szín módosítására, kicsit megváltozik az ablak:

 image_20110820_212207.jpg

Alul a csúszkákkal állítható az új szín, a kis kockában már a módosított látható.

Ugyanarra a színes kockára még egyszer kattintva a csúszkák eltűnnek.

Mégsem: A beállítás változásokat elvetjük, de néhány megmarad, pl. az Indítás a Windows-zal. Ugyanez a hatása a jobb felső sarokban az ablak bezáró gombnak. Visszatér a fő ablakra.

Eredeti: A számláló beállításaiba visszaírja azokat az értékeket, amivel a program először indult.

Visszaállítés: A számláló módosításait elveti, de marad a beállító ablakban.

Beállít: Módosítások mentése, visszatér a fő ablakra.

Tervek a következő verzióra:

Lesz egy Spec gomb, amivel különböző műveleteket elvégezni, pl. megjósolni 2 város távolságát ismert adatok alapján.

Egy kis előzetes a fejlesztésekből:

Az új megjelenés a Spec funkcióval:

 pic_20111013145541.jpg

Ha lenyomom a Spec gombot, ezt a képet látom:

 pic_20111013145608.jpg

Az első pont, a "Mivel támadnak" arra való, hogy ha nem tudjuk kikémlelni a támadó sereget, legalább nlmi információt szerezzünk, jelen esetben meg lehet jósolni a támadó leglassabb egységét.

 Ha lenyomom, ez a kép jelenik meg:

 pic_20111013145639.jpg

Amit be kell állítani:

 Indult min. - az a legkorábbi időpont, amikor indult a támadás. Ez lehet az, amikor utoljára beléptél, és még nem volt támadás, vagy következtetni lehet a jobb alsó sarokban felsorolt eseményekbő. Sajnos a támadás indulásának csak a meglétét jelzi, időpont nem tartozik hozzá.

 Indult max. - a legkésőbbi időpont, amikor indulhatott a támadás. Ugyanay érvényes, mint a kezdetre, vagy az események környezetéből jósolsz, vagy az eszlelés idejét írod be, vagyis, amikor beléptps és észrevetted.

Beérkezés - Ez pontosan beírható, felül a támadásra kattintva megjelenik a másodperc pontos idő.

Menetidő - ée kell mérni valamilyen egységgel, meddig tart az út. Mindegy, mivel, csak be kell állítani, és külön jelezni kell a kis négyzetekben, ha megvan a megfelelő épület vagy fejlesztés, mert ezek módosítják a menetidőt.

Ha a beállítás helyes és értékelhető, az eredmény egy lista, felsorolva a megadott feltételeknek megfelelő egységeket, pl.:

 pic_20111013145758.jpg

A listában az egység neve, a lehetséges fejlesztésekkel, ugyanúgy, mint a Menetidő megadásnál:

 +V - Világítótoronnyal

+T - Térképészet fejlesztéssel

+VT - Mindkettő kell (Világítótorony és Térképészet)

+M - Meteorológia fejlesztéssel

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Best online casinos 2020

(WilliamGrets, 2020.07.10 21:45)

Pick networked Casino sites upon heavyweight frosting - <a href=https://casino-online-us.com/>linnie </a>
slots with bonus for real money
virtual casino deposit codes

single gift for contemporary team player

Smm Panel для реселлеров – сервис раскрутки

(SmmdyWex, 2020.07.09 19:58)

Самый дешевый автоматический сервис накрутки в соцсетях: https://nakrutka24.com/ru/
Прайс: https://nakrutka24.com/ru/services
Примеры услуг:
Instagram Подписчики - от 30 руб
Instagram Лайки - от 30 руб
Instagram Просмотры - от 1 руб
YouTube Просмотры - от 70 руб
И много других видов накрутки. Для реселлеров предусмотрена скидка 20%. Для получения скидки зарегистрируйтесь, пополните баланс от 15$ и создайте тикет. Имеется API.

Перевод | Translation

The cheapest automatic cheat service in social networks – Smm Panel: https://nakrutka24.com
Price: https://nakrutka24.com/services
Examples of services:
Instagram Subscribers - from 30 rubles
Instagram Likes - from 30 rubles
Instagram Views - from 1 rub
YouTube Views - from 70 rubles
And many other types of wrapping. There is a 20% discount for resellers. To get a discount, register, top up your balance from $ 15 and create a ticket. There is an API.

<a href=https://nakrutka24.com><img src="https://ilizium.com/img/nakrutka_728_90.gif"></a>

Contacts/Контакты: https://nakrutka24.com/contacts

Condo cleaning new-york

(KennethAcamy, 2020.07.09 08:50)

Cleaning cottages or cottages is a very popular service amongst owners of lodge. Keeping their cleanliness is usually fairly bothersome and challenging, since it is a big location of the premises and the bordering area, there are numerous bathrooms as well as spaces for various purposes. Self-care for a lodge can be rather difficult, considering that the procedure requires the availability of very various home chemicals, tools as well as takes a great deal of time.

QUICKLY As Well As SUCCESSFULLY
We make every effort not to waste time, but at the same time do not hurry to the hinderance of the outcome. Our group contains experts of the highest degree in all locations.

TRUTHFUL PRICES WITHOUT CONCEALED SUPPLEMENTS

Our rates are dealt with as well as depend only on the area. We guarantee the safety of the rate approximately a cent.

TIME PLAYS ROLE

We appreciate the moment and also understand a whole lot concerning the advantages. We agree on the phone as well as come right away to tidy.

Companies already have all the needed cleansing equipment, cleansing items of European quality and skilled team that can conveniently deal with even one of the most difficult discolorations. Before entering into a contract, the manager and also the customer determine the whole plan of services, whether it is simply general or detailed cleaning, whether added home window cleansing or upholstered furniture is required. Leave a demand, as well as our supervisor will certainly respond to questions, prompt you on a collection of services and also compute the cost of cleansing completely free. We invite you to coordinate.

In residence cleaning company - perfect
<a href=https://maidsmanhattan.club/need-maid-for-home/>Need maid for home</a>
- it's easy, practical and also inexpensive along with our provider.
Leave the tidiness forerunners to residence cleansing Brooklyn! We use professional cleaning agents and also technological devices of international producers in our work and also carry out an exceptional task with cleansing of any type of complexity.

<a href=https://maidsmanhattan.club/><size>8]Apartment maid nyc</size></a>

Teamwork with the business is actually the backer of an impeccable, rewarding as well as dependable cleaning of expert residence cleansing and also encompassing locations. Currently, house cleaning company from our firm are actually utilized in New Jersey. Appreciate and you the true advantages and also sensible perks of our service proposition.

By signing a long-lasting company contract along with us, you will certainly have the ability to desert the demand to keep a large team of specialized workers, which, consequently, will definitely enhance expenses. The expense of the facility, daily, basic house cleaning of Staten Isle, executed by our employees, are going to constantly be less than the cost of wages for cleansers, the acquisition of cleaning products and equipment.

<size>6]Cleaning service rates nyc</size>

Leave an ask for on the internet site, specify your name or company title, contact contact number as well as day of designated cleansing, leave your desires and requirements in an information to the supervisor if required, at that point our expert will certainly call you in the quickest time as well as define the day, opportunity and work place!

All Steroid все что вы должны знать

(Louisanede, 2020.07.08 15:43)

Вы сможете купить стероиды в обыкновенной аптеке,
но без рецепта доктора – это нельзя. Легче всего закупиться в
испытанном магазине allsteroid.ru это раз из самых наилучших
магазинов спортивной фармакологии в РФ и Государствах СНГ..
<a href=https://allsteroid.info/> https://allsteroid.info/</a>

Спасительная магия

(Illona, 2020.07.06 14:27)


<a href=http://astrahanlove.ru>рациональная экстрасенсорика</a>

Pre-eminence tight-fisted no soporific

(Feznenade, 2020.07.03 14:22)

treatment of ed
https://viagragtx.com - viagra 100mg
brand viagra online no prescription
<a href="https://viagragtx.com">herbal viagra
</a> - viagra generic 20 mg forum
viagra viagra alternate

Замена водоподъемной колонны на современные высокопрочные водоподъемные трубы из нПВХ Новоалтайск

(Gop, 2020.07.02 07:07)

Делая упор на широкий полученный опыт в этом вопросе и квалифицированную команду экспертов, по <a href=https://rostovnavode.ru/service/skvajin/udalenie-peschano-ilovyh-otlozhenij-iz-filtrovoj-zony-uglublenie-skvazhiny/>удаление песчано-иловых отложений РёР· скважины</a>, геофизическое исследование скважин, промывка ливневой канализации, поставка водоподъёмных колонн, телеинспекция систем канализации, промывка трубопроводов высоким давлением, очистка водоподъёмных труб, периодическое обслуживание скважин и прочие. Данные сервисы хорошо можно применять в разнообразных ориентациях, таких как коммерческий, а также жилой сектор, сельхозхозяйство и ирригация. Наша бригада профессионалов обладает обширным практическим опытом в данных областях, все перечисленное помогает нашей специализированной международной фирме совершать эти услуги такие услуги как прочистка канализации, очистка фильтра скважины, промывка ливневой канализации, обслуживание артезианских скважин, очистка дождевой канализации, поставка водоподъёмных труб, замена водоподъёмной колонны в скважине, прочистка трубопроводов высоким давлениемлегко и продуктивно. Представляемые услуги ценятся абсолютно всеми нашими заказчиками за их быстрое исполнение и конкурентноспособную расценочную политику.

The honeymoon phase of Pamela Anderson’s

(RobertAlaro, 2020.07.01 09:48)

<img src="https://cdn2.lamag.com/wp-content/uploads/sites/6/2020/02/pamela-anderson-jon-peters-split-1068x712.jpg">
The honeymoon phase of Pamela Anderson’s and Jon Peters’s
marriage barely survived their actual honeymoon.
The couple is taking a break from each other just 12 days
after their wedding.

<a href=https://www.lamag.com/culturefiles/pamela-anderson-jon-peters/>pamela anderson new foto porno</a>
<a href=https://www.lamag.com/culturefiles/pamela-anderson-jon-peters/>pamela anderson xxx</a>

rmzswmfg

(uusozfdn, 2020.06.30 10:41)

<a href=https://angel.co/company/free-robux-codes-roblox-promo-codes>https://angel.co/company/free-robux-codes-roblox-promo-codes</a>

lrrmtkpy

(uzpkfvfr, 2020.06.29 20:46)

[url=https://angel.co/company/free-robux-codes-roblox-promo-codes]https://angel.co/company/free-robux-codes-roblox-promo-codes[/url]

fvtnzzbm

(yjoduiql, 2020.06.29 10:54)

fifa 20 generator, <a href=https://marketplace.visualstudio.com/publishers/FreeFifa19-20CoinsGenerator>https://marketplace.visualstudio.com/publishers/FreeFifa19-20CoinsGenerator</a>,
https://bit.ly/3fUpZ7o
https://bit.ly/2YvfJMT

heryiaiq

(agyswtkt, 2020.06.29 02:57)

free fifa coins 20, <a href=https://marketplace.visualstudio.com/publishers/FreeFifa19-20CoinsGenerator>free fifa points fifa 19</a>,
https://bit.ly/3fUpZ7o
https://bit.ly/2YvfJMT

Canada and USA

(CiaKar, 2020.06.26 09:28)

BuyCanadian USA <a href=https://cialiusa.com>cialis sale</a>
cialis strips test

Уход за своей внешностью, наш козырь

(Thomaswosse, 2020.06.24 17:12)

Ухоженные руки – визитная карточка любого современного человека.
В салоне вам помогут добиться безупречно обработанных пальчиков,
мягкой кожи рук, а подчеркнет вашу индивидуальность
качественное и аккуратное покрытие – сдержанный

<a href=https://www.instagram.com/salon_laesto>салон красоты вилиса лациса</a>
<a href=https://www.instagram.com/salon_laesto>Салон красоты Планерная Сходненская</a>

Rassismus-Skandal an Berliner Rossmann-Kasse

(MoonKoala, 2020.06.22 13:10)

Sie sollten diesen Artikel lesen. Es ist wichtig!1(A#D5gt8x6!WGIHAzum

Rassismus bei Rossmann: schwarzer Kundin wird Kartenbetrug vorgeworfen, weil der Name darauf deutsch ist. Polizei droht ihr vor ihrem Kind mit Gefängnis: “Sprechen Sie überhaupt deutsch? Deutsche Sprache, schwere Sprache.”
https://www.bz-berlin.de/berlin/charlottenburg-wilmersdorf/rassismus-skandal-an-berliner-rossmann-kasse - https://www.bz-berlin.de/berlin/charlottenburg-wilmersdorf/rassismus-skandal-an-berliner-rossmann-kasse

Частный детектив казань

(detectivBarty, 2020.06.22 12:51)

<b><a href=https://частный-детектив-самара.рф>детектив услуга</a></b>

В случае, если вы полагаете, что вы нуждаетесь в услугах частного следователя, следовательно, вероятно, встретились с серьезной деловой или личной проблемой, требующей помощи детектива.
Наше частное детективное агентство трудится, с тем чтобы найти доказательства и данные, которые заказчику требуются, чтобы защитить свой бизнес, себя или свою семью. Детективное агенство готово предоставить вам экономичные, лучшие, комплексные, эффективные, результативные, системные и действенные услуги по расследованию.
Наша дело - оправдать ваши собственные ожидания и предоставить вам лично результативные решения проблем. Частный детектив предлагает действенные методы, способствующие вам лично получить ответы на ваши собственные вопросы.Частный детектив может помочь раздобыть информацию, которая необходима в целях доказательства в судебном деле, розыска, пропавшего без вести либо выполнения других сложностей, с какими вы встречаетесь. Наша команда частных сыщиков - все это не то, что лично вы наблюдаете в фильмах. Мы обладаем опытом, жизненным опытом, практическим опытом, профессиональным опытом, навыком и знаем, каким образом найти сведения, которая необходима для любой вашей конкретной ситуации. Прямо в данный момент Частный детектив решит вашу личную проблему. В любом случае свяжитесь с частным детективом и наша фирма поможем вам лично.

Покупайте растения

(JustinDiorn, 2020.06.21 09:07)

Покупайте растения у нас https://agro-vista.ru/
т. 8(495) 103 48 16 Бесплатная доставка по всей России
Ватсап 7 (955)113 55 38
email: info@agro-vista.ru


http://www.browningshoney.com/product/16oz-gift-jar-old-fashioned-creamed-style-peach-honey/?unapproved=71798&moderation-hash=bcec1cef4523616b37e563b26dc8e140#comment-71798
https://hsdpausbmodem.webnode.com/guestbook/

Stayhome Now

(UkeKar, 2020.06.19 03:44)

Usa deliveryOnline cialis para hombrescialis srce
Online <a href=https://getcialisnw.com>cialis</a>
cialis femminile opinioni

диспетчеризация скважин Москва

(GoOmb, 2020.06.19 02:57)

Наша организация осуществляет свою работу по восстановлению и очистки водопроводов новым способом гидродинамической прочистки на новом парке оборудования. Применение текущего технологии гарантирует восстановление функций труб к начальному уровню, становятся меньше затраты электрической энергии на 20процентов, увеличивается промежуток времени работы трубопровода на 20 лет до капитального ремонта, повышаются промежутки между профилактическим сопровождением.
Знаменитая компания делает всевозможные виды работ, например:
Аварийный ремонт канализации-восстановление внешней системы канализации в течение 2 часов.

От чего выбирают данную организацию?
Большой опыт работы - более сотни настроенных очистительных сооружений в Нашем государстве и за ее пределами, наличие всех лицензий и разрешений на выполнение ремонтных и технических задач, создание и проектирование экологического, безопасного, энергосохраняющего, высокоэффективного снаряжения, гарантийное и послегарантийное сопровождение, высокопрофессиональный и серьезный персонал.

Обслуживание скважин : <a href=https://synergy90.ru>Замена труб для погружных насосов</a>

благоустройство могил фото

(Zelenaqrz, 2020.06.16 17:05)

Приветствую Вас дамы и господа<a href=https://drive.google.com/file/d/1K0D8QNyDMF9jCbICrGUzRs2_Im60jpiS/view?usp=sharing>!</a>
Наша контора занимается свыше 10 лет изготовлением памятников из гранита в городе Минске.Основные направления и виды нашей деятельности:
Всегда рады помочь Вам!С уважением, PRIME GRANIT https://drive.google.com/file/d/1K0D8QNyDMF9jCbICrGUzRs2_Im60jpiS/view?usp=sharing


1 | 2 | 3 | 4 | 5

Következő » 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 32201
Hónap: 1267
Nap: 39