Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Grepolis Timer

A Grepolis Timer egy .net 2.0 alatt futó program.

Erre használható:

- Sarcolási idő nyilvántartása, kijelzése.

- Támadások, egység indítások megszervezése, ellenőrzése, figyelmeztetés, ha közeleg az indítási idő.

Teljesen ingyenes, szabadon terjeszthető. Elsősorban saját célra készült, de szívesen fogadok minden bírálatot, ötletet, hibajelzést. És nem vállalok felelősséget semmilyen mellékhatásért, amit a program használata okozhatott (mert szerintem ilyen nincs)...

Nincs kapcsolata a böngészővel, csak adatokat, időpontokat tárol, visszaszámlálással mutatja a hátralévő időt.

A futtatásához szükséges a .net 2.0 megléte, ez valószínűleg majdnem mindenkinek fent van, ha nincs, a Microsoft oldaláról letölthető: www.microsoft.com/downloads/hu-hu/details.aspx

A program legújabb verziója a Letöltések alatt érhető el. Nem kell telepíteni, a ZIP állományt kibontva egy futtatható programot kapsz, amit tetszőleges helyre be lehet másolni. Egy könyvtárból csak egy példányban fut, saját beállításokkal, amelyeket kilépéskor tárol. Ha több példányban, más beállításokka szeretnéd futtatni, más könyvtárba is be kell másolni, és onnan is indítani.

A program a saját elképzeléseim és kívánságaim alapján készült, egy emlékeztető. Visszaszámlálókat kezel, a különböző hátralévő időkhöz más szín tartozik, esetleg villogás, de a tálcára tett program adott időben visszaáll normál ablakra. De ezek, és sok minden állítható.

A program felső sorában ez látható:

pic_20110819120511.jpg

 

 

 

Itt kiválasztható, mit szeretnél látni, rákattintva látszik, még egyszer eltűnik. Zöld színnel jelzi, mit mutat éppen a program:

- A Grepolis szerver ideje

- T1, T2 két sarcolást segítő számláló

- 1, 2, 3, 4 mindegyik 10 indítási vagy egyéb eseményt tárol, mondjuk harc közben előre beállítod a küldési időpontokat.

A programból a jobb felsó sarokban az ablak bezárásával lehet kilépni. Menti az állapotokat, beállításokat, legközelebbi indításkor észre sem veszed, hogy egy ideig nem működött.

Az ablak minimalizálható, ilyenkor addig marad ott, amíg valamelyik számláló el nem éri azt a beállított értéket, amelynél újra látható lesz.

Alapbeállításban ha az ablakon állsz és a cursort valamilyen objektum fölé viszed, kis idő múlva kis magyarázat jelenik meg, ez segíthet az eligazodásban. Később, ha zavaró, kikapcsolható.

Grepolis szerver idő

pic_20110819121808.jpg

 

 

 

 

 

Kijelzi az aktuális időt, választhatóan lehet másodperc esetleg tizedmásodperc megjelenítés.

A + és - gommbal lehet (kell!!!) szinkronizálni a Grepolis szerver órához, ugyanis tapasztalataim szerint nagyon ritkán pontos, találtam már 15 mp eltérést, ami egy egység indításnál katasztrófa lehet. És többször is be kell állítani, mert naponta változik az eltérés!

Sarcolás

A T1 és T2 számláló a Grepolis 2.xx sarcolási funkcióit követi. Kettő van, mert lehet hogy egy új világ vagy új város esetén szeretnék gyakrabban sarcolni.

 A sarcolási idők a Grepolis 2.xx mostani értékei, de a programban állíthatók. Ha bekapcsolod a Zsákmány pipát, az értékek duplázódnak a játéknak megfelelően, de az éppen futó számlálás nem változik.

pic_20110819123613.jpg

A képen éppen áll a számláló. Négy, a sarcolási időket mutató nyomógombba állíthatom az idejét. Itt is mutathatja a másodperceket és tizedmásodperceket, ha bekapcsolom.

 Ha lenyomod az Indít gombot, futás állapotba kerül, ami azt jelenti, higy az Indít gombra vagy a futó számra kattintva újraindul a legutolsó értékkel, az időket megnyomva azzal az új értékkel. A Leáll gombbal újra a fenti képen látható állapotot veszi fel.

A futó számláló:

 pic_20110819124709.jpg

pic_20110819125147.jpg

A számláló értékétől függően más színt vesz fel, ezek állíthatók, ezek alapbeállításban 10 perc, 3 perc, 1 perc és 20 mp-nél váltanak, és 1 perc alatt villogni kezd. Az alsó sorban az az időpont látható, amire a sarc készen lesz.

 Ha letelt az idő

 pic_20110819125301.jpg

A piros nullák jelzik, hogy letelt az idő. Ilyenkor az alsó sor is piros, és azt mutatja, mennyi idővel ezelőtt lett 0.

 Események

Ha a felső sorban bekapcsolod az 1, 2, 3, 4 valamelyikét, valami ilyet látsz:

 pic_20110819131052.jpg

Ezzel most nem érdemes sokat foglalkozni, legfeljebb annyit, ha villogó pirssal 0 időt ír ki, akkor nincs beállított esemény, az utolsó időpont a felső sorában látható.

 Eseménynek neveztem el valamilyen beállított időpontot, ami lehet valamilyen egység indítási ideje, vagy egyszerűen egy bejegyzés. Egy kiválastott ablak (1,2,3,4) eseménycsoportokat tárol, csoportonként maximum 10 eseménnyel, tehát összesen 40-et.

Ha új eseményeket szeretnél hozzáadni, módosítani, vagy csak megnézni, nyomd le a Beállítás gombot, ekkor ezt látod:

 pic_20110819131212.jpg

Felső sorban szerkeszthető az aktuális eseményhez tartozó szöveg.

 Alatta a Grepolishoz illeszkedve felülről lefelé az egység indítás, a menetidő, és az érkezés. Ha az indulás piros, akkor ezekkel a beállításokkal már nem indítható, mert letelt az idő. Ezek alatt egy idő tartomány látszik, ami azt mutatja, hogy ha így indítod az egységet, a Grepolis beépített bizonytalansága miatt mikor érsz be ténylegesen.

A kék mezőben található gombokkal módosítható a kiválasztott idő (Indulás/Érkezés vagy Menetidő).

A világoskék hátterú mezőben több eseményt lehet beállítani, erről majd később...

A Világosbarna csoport az események másolását teszi lehetővé az eseménycsoportok között.

Az alsó sorban látható gombok:

Mégsem: a módosításokat, kivéve a másik csoportba másolást, elfelejti, visszatér a fő ablakra. Ugyanezt lehet elérni, ha a jobb felső sarokban az ablak bezárásra kattintasz.

Indítási idő most: Mint a felirat mutatja, beállítja az éppen kiválasztott esemény indítási idejét az aktuélis időre. Ezzel kicsit közelebb kerülhetünk a beállítandóhoz, kevesebb kattintás kell.

Beállít: A módosításokat véglegesíti, az új értékekkel visszatér a fő ablakra.

 Egy eseménybeállítás menete, ha egységet indítok:

- Megnézem a Grepolistban a menetidőt

- Rákattintok a Menetidő gombra vagy a mellette látható számra.

- A kék mezőben látható idő +/- gombokkal beállítom a pontos menetidőt, amit a Grepolisban láttam.

- Az Érkezésre vagy a mellette levő számra kattintok.

- Az Érkezés gomb mellett látható kis körrel lefixálom, hogy ez ne változzon. Az indulás melletti kör azt jelentené, hogy az marad fixen.

- Ugyancsak a kék mező gombjaival beállítom az érkezés pontos idejét. Alul látható egy Indulási idő most nyomógomb, azt érdemes az elején megnyomni, hogy minél közelebbi időpontról induljunk.

- A felső szövegben beírom, mit kell csinálnom.

Ha kész, lenyomom a Beállít gombot, elindul a számláló, és ez látható:

 pic_20110819175301.jpg

A felső sorban a beírt szöveg, alatta balról jobbra:

 Az 1-es szám azt mutatja, hogy csak 1 beállított esemény van. Mellette az indítási idő.

Középen a nagy szám a visszaszámláló, ennyi van még az indításig.

Alul a várható beérkezési idő és a beépített bizonytalansági tartomány.

 Esemény beállírása, ha csak jelzést szeretnék kapni

- A fenti lépések ugyanazok, kivéve, hogy a Menetidőt 0-ra kell állítani. Legkönnyebben duplán kattintva a menetidő számra nullázható.

Beállítás után ez látszik:

 pic_20110819182433.jpg

Egyetlen különbség, hogy ay érkezési idő alul hiányzik.

Több esemény kezelése

 Az eddig nem használt világoskék mezőben látható, hány esemény tartozik az eseménycsoporthoz. A azámozott gombok mutatják, azokkal lehet választani, melyiket szerkesztem.

Új eseményt az Új gombbal lehet  csoporthoz adni. A kiválasztott eseménzről másolatot készít. és a lista végére teszi. Több eseménynél a beállító ablak:

 pic_20110819183721.jpg

A Törlés eltávolítja a listából a kiválasztott eseményt.

 A Rendez/Ellenőriz előszőr rendezi a listát az indítás ideje szerint növekedve, majd pirosra színezi azon események hátterét, amelyeknél:

- Az indítási idő már elmúlt.

- A gomb felett beállítható időkülönbségnél hamarabb kell indítani az előző után. Ez arra jó, hogy legyen elég idő átlépni pl. egy másik városra.

 image_20110820_111552.jpg

A kéoen a 4. és 5. 60 másodpercnél közelebb van az előző eseményhez. Az eredeti beírási sorrend a rendezés miatt megváltozhatott. A piros szín a következő gombnyomásra eltűnik.

 Ha lenyomom a Beállít gombot, az időrendbe állítást automatikusan elvégzi, majd indul a visszaszámlálás, egymás után veszi elő az eseményeket, amelyik elmúlt, azt törli, kivéve az utolsót.

 image_20110820_111732.jpg

Itt 6 esemény várakozik az éppen kijelzettel együtt. Ha meg szeretnéd nézni, mik ezek, a Beállításban megteheted.

 Beállítások

A program működését, a kijelzéseket, értékeket lehet átírni. Ehhez  a felső sor Beállítások gombját kell lenyomni.

 image_20110820_113451.jpg

A felső sor erre a honlapra mutat, megnyitja az alapértelmezett böngészővel.

Mindig látható: Az ablak legfelül lesz, ez az alapértelmezett beállítás.

Indítás a Windows-zal: Beteszi a programot az Indítópultba. Ha feláll a rendszer, elindul a program.

Magyarázat: Ha bármilzen szövegen, gombon tartod a cursort, kis magyarázó szöveg jelenik meg, ez az alapértelmezett, de kikapcsolható.

Bizonytalanság: A Grepolisba beépítettek egy kis indítási bizonytalanságot, rz most +/-10 mp.

Villogás: Beállítható a villogási idő a kívánt értékre, 100 msec-es lépésben.

Sarc értékek: A 4 sarc érték módosítható, ha a Grepolis mást használna. Egyszer már volt egy módosítás, ha megtörténik, át kell írni.

A többi beállítás a számláló színváltásait, az értékhatárokat, és tulajdonságait vezérli.

A beállító ablakon vastag betűvel a számláló különböző állapotai olvashatók. Az állapothoz tartozó beállítások azzal egy sorban vagy bekeretezve láthatók. Az állítási lehetőségek:

Ha van beállítható érték, akkor ez az állapot értékhatárát állítja.

Csak másodperc: Ha beállítod, a perc/másodperc átvált csak másodperc módosításra.

Villog: Ha a számláló elérte az állapotot, villogni kezd.

A program látható: Ha a számláló belép az állapotbe, vagyis az értékhatár alá kerül, a minimalizált program ablaka látható lesz.

 Az állapot neve melleti színes kockára kattintva lehetőség van a szín módosítására, kicsit megváltozik az ablak:

 image_20110820_212207.jpg

Alul a csúszkákkal állítható az új szín, a kis kockában már a módosított látható.

Ugyanarra a színes kockára még egyszer kattintva a csúszkák eltűnnek.

Mégsem: A beállítás változásokat elvetjük, de néhány megmarad, pl. az Indítás a Windows-zal. Ugyanez a hatása a jobb felső sarokban az ablak bezáró gombnak. Visszatér a fő ablakra.

Eredeti: A számláló beállításaiba visszaírja azokat az értékeket, amivel a program először indult.

Visszaállítés: A számláló módosításait elveti, de marad a beállító ablakban.

Beállít: Módosítások mentése, visszatér a fő ablakra.

Tervek a következő verzióra:

Lesz egy Spec gomb, amivel különböző műveleteket elvégezni, pl. megjósolni 2 város távolságát ismert adatok alapján.

Egy kis előzetes a fejlesztésekből:

Az új megjelenés a Spec funkcióval:

 pic_20111013145541.jpg

Ha lenyomom a Spec gombot, ezt a képet látom:

 pic_20111013145608.jpg

Az első pont, a "Mivel támadnak" arra való, hogy ha nem tudjuk kikémlelni a támadó sereget, legalább nlmi információt szerezzünk, jelen esetben meg lehet jósolni a támadó leglassabb egységét.

 Ha lenyomom, ez a kép jelenik meg:

 pic_20111013145639.jpg

Amit be kell állítani:

 Indult min. - az a legkorábbi időpont, amikor indult a támadás. Ez lehet az, amikor utoljára beléptél, és még nem volt támadás, vagy következtetni lehet a jobb alsó sarokban felsorolt eseményekbő. Sajnos a támadás indulásának csak a meglétét jelzi, időpont nem tartozik hozzá.

 Indult max. - a legkésőbbi időpont, amikor indulhatott a támadás. Ugyanay érvényes, mint a kezdetre, vagy az események környezetéből jósolsz, vagy az eszlelés idejét írod be, vagyis, amikor beléptps és észrevetted.

Beérkezés - Ez pontosan beírható, felül a támadásra kattintva megjelenik a másodperc pontos idő.

Menetidő - ée kell mérni valamilyen egységgel, meddig tart az út. Mindegy, mivel, csak be kell állítani, és külön jelezni kell a kis négyzetekben, ha megvan a megfelelő épület vagy fejlesztés, mert ezek módosítják a menetidőt.

Ha a beállítás helyes és értékelhető, az eredmény egy lista, felsorolva a megadott feltételeknek megfelelő egységeket, pl.:

 pic_20111013145758.jpg

A listában az egység neve, a lehetséges fejlesztésekkel, ugyanúgy, mint a Menetidő megadásnál:

 +V - Világítótoronnyal

+T - Térképészet fejlesztéssel

+VT - Mindkettő kell (Világítótorony és Térképészet)

+M - Meteorológia fejlesztéssel

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

koppla första telejacket

(koppla första telejacket, 2020.11.28 08:01)


I visit each day some blogs and sites to read articles, but this website offers quality based content. http://tchol.niddfre.se/relaxation/koppla-foersta-telejacket.php koppla första telejacket

recept burritos enchiladas

(recept burritos enchiladas, 2020.11.26 09:21)


For the reason that the admin of this site is working, no question very quickly it will be famous, due to its quality contents. http://dentl.niddfre.se/for-men/recept-burritos-enchiladas.php recept burritos enchiladas

Годнота спасибо

(ltwqvsilb, 2020.11.26 02:40)

Огромное тебе СПАСИБО
_________________
<a href="https://esportebet2000.site/7218">как вывести большую сумму с бк </a>

grablo.se

(grablo.se, 2020.11.24 15:49)


Wonderful post however I was wondering if you could write a litte more on this subject? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Bless you! http://chicn.grablo.se/travels/open-universe-bredbandsbolaget.php open universe bredbandsbolaget

erectile dysfunction symptoms

(erection pills, 2020.11.24 09:09)

discount erectile medication
is erectile dysfunction genetic
can erectile dysfunction come on suddenly

смотреть онлайн сериал город в хорошем качестве

(Ernestimina, 2020.11.24 05:52)

Здравствуйте! класный у вас сайт!
Нашел прикольную базу кино: <b> скачать фильмы ужасов бесплатно в хорошем качестве </b> <a href=http://kinorulez.ru/>http://kinorulez.ru/</a>
Тут: <a href=http://kinorulez.ru/istoricheskiy/>смотреть фильмы исторические в хорошем качестве 720</a> исторические фильмы скачать бесплатно в хорошем качестве рейтинг 2019
Здесь: <a href=http://kinorulez.ru/semeynyy/>семейные фильмы смотреть бесплатно в хорошем качестве</a> семейные фильмы 2019 смотреть хорошем качестве рейтинг 2019
Здесь: Кастинг: Зои Салдана в хорроре и Ребел Уилсон в комедии http://kinorulez.ru/692-kasting-zoi-saldana-v-horrore-i-ebel-uilson-v-komedii.html
Тут: http://kinorulez.ru/2226-dva-s-polovinoy-cheloveka-two-and-a-half-men-sezon-8-2010.html

сериал великолепный век смотреть онлайн хорошем качестве

(BrianGog, 2020.11.21 12:46)

Привет всем участникам! класный у вас сайт!
Нашел интересную базу кино: <b> боевики смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве </b> <a href=http://kinobibly.ru/>http://kinobibly.ru/</a>
Тут: криминальные фильмы онлайн в хорошем качестве http://kinobibly.ru/kriminal/ рейтинг 2020
Здесь: <a href=http://kinobibly.ru/drama/>Лучшие драмы онлайн</a> Онлайн лучшие драмы рейтинг 2019
Тут: В фильме "Бэтмен против Супермена" появятся звезды "Ходячих мертвецов" http://kinobibly.ru/10136-v-filme-betmen-protiv-supermena-poyavyatsya-zvezdy-hodyachih-mertvecov.html
Здесь: http://kinobibly.ru/3683-lea-seydu-stanet-rokovoy-zhenschinoy-v-novom-bonde.html

cabdtin.se

(cabdtin.se, 2020.11.19 07:40)


What's up to every one, the contents existing at this website are in fact remarkable for people knowledge, well, keep up the good work fellows. http://dysp.cabdtin.se/beauty/cykel-mtb-29-tum.php cykel mtb 29 tum

bГёrste til krГёllet hГҐr bacboo.se

(bacboo.se, 2020.11.19 00:18)


It's very easy to find out any topic on web as compared to textbooks, as I found this post at this web page. http://stanc.bacboo.se/advice-girlfriends/brste-til-krllet-hr.php bГёrste til krГёllet hГҐr

Жизнь на юге

(Danil, 2020.11.17 17:58)


<a href=https://south.life/>вышка бабушка</a>

bracen.se Frankfrils

(bracen.se Frankfrils, 2020.11.17 12:46)

sulho.bracen.se/beautiful-things/mexikansk-mat-lund.php
Wonderful website you have here but I was wanting to know if you knew of any forums that cover the same topics talked about in this article? I'd really love to be a part of group where I can get comments from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thank you! http://sulho.bracen.se/beautiful-things/mexikansk-mat-lund.php mexikansk mat lund

Аква изделия и фонтаны на заказ

(Ilonleow, 2020.11.17 05:09)

Здравствуйте дамы и господа
Наша фирма мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква продукции в Днепре. Вас может заинтерсовать:
Наша сайт - http://www.6451.com.ua/list/261085

Заходите и выбирайте - <a href=http://www.6451.com.ua/list/261085>искусственный водопад в интерьере</a>

bracen.se Frankfrils

(bracen.se Frankfrils, 2020.11.16 15:31)

riore.bracen.se/beauty/antenn-mobilt-bredband.php
This design is spectacular! You certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool! http://riore.bracen.se/beauty/antenn-mobilt-bredband.php antenn mobilt bredband

bracen.se

(bracen.se, 2020.11.16 00:36)


I would like to thank you for the efforts you've put in penning this site. I'm hoping to view the same high-grade blog posts from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal site now ;) http://fundt.bracen.se/trends/varfoer-fr-man-vattkoppor.php varför får man vattkoppor

jgncccaqdeoo

(csohupfs, 2020.11.15 19:56)

order viagra overnight delivery https://viagaratop.com/ canadian generic viagra
viagra pills price
viagra professional <a href=https://viagaratop.com/>viagra without a prescription</a> buy generic viagra

hwwqezldvczy

(dzduizce, 2020.11.15 12:50)

buy viagra online canada pharmacy https://silaxepy.com/# - viagra 50mg price
viagra coupons
viagra generic vs brand name <a href=https://silaxepy.com/#>discount viagra</a> viagra for sale

bracen.se

(bracen.se, 2020.11.14 19:16)


Since the admin of this web page is working, no hesitation very rapidly it will be well-known, due to its quality contents. http://filga.bracen.se/beauty/hrd-hud-under-foden.php hГҐrd hud under foden

Работа для девушек без опыта работы

(Angelpoker, 2020.11.13 15:25)

Деятельность с целью женщин В Случае Если вам занимает деятельность
с целью женщин, в то время свой веб-сайт способен быть с целью вам
хорошим заключением. Я презентуем собою обслуживание согласно розыску
службу с целью женщин также трудимся ранее во протяжение продолжительного
этапа периода.

<a href=https://jobgirl24.ru/>работа для высоких девушек</a>

смотреть онлайн сериал коломбо в хорошем качестве

(Jamesroush, 2020.11.13 07:28)

Привет! класный у вас сайт!
Нашел русскую базу кино: <b> комедии российские смотреть онлайн бесплатно в хорошем </b> <a href=http://kinoserialtv.net/>http://kinoserialtv.net/</a>
Тут: <a href=http://kinoserialtv.net/dokumentalnyy/>смотреть документальные фильмы онлайн в хорошем качестве</a> смотреть документальные фильмы онлайн в хорошем качестве список 2019
Здесь: новинки ужасов бесплатно лучшие фильмы ужасов http://kinoserialtv.net/novinki/ список 2020
Тут: В Киеве открывается фестиваль датского кино http://kinoserialtv.net/8905-v-kieve-otkryvaetsya-festival-datskogo-kino.html
Тут: http://kinoserialtv.net/8280-ya-vyslezhu-tebya-ill-follow-you-down-2013.html

alpro kokosmjölk recept bacboo.se

(bacboo.se, 2020.11.13 06:19)


Hurrah! In the end I got a webpage from where I be capable of actually take useful information concerning my study and knowledge. http://froga.bacboo.se/decorations/alpro-kokosmjoelk-recept.php alpro kokosmjölk recept


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő » 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 39019
Hónap: 1313
Nap: 55