Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Grepolis tippek

Üdv Harcosok!

Az alábbiakban néhány tapasztalatot, érdekességet olvashattok, talán hasznos lehet kezdőknek és haladóknak egyaránt...

Kérdés: Ha támadást indítottál, és a sereged nem nyert szárazföldön és tengeren, mit látsz a csata jelentésben?

Ha szárazföldön indítottad a támadást, a szárazföldi védelem helyén kérdőjelet, a védelem hajói viszont láthatók, kivéve, ha régi foglalási rendszerben a foglalót támadod, akkor azok is láthatatlanok.

Ha tengeren támadtál, a legyőzött részt látod. Ha tengeren vesztettél, de csak gyújtó védő hajók maradtak, érdekes módon akkor is látszik a maradék tengeri védelem. A nem látható egységeket itt is kérdőjel mutatja.

 Kérdés: Ha támadtál, és kérdőjelet látsz akár a tengeri vagy szárazföldi egységek helyén, hogyan tudhatod meg, milyen egységeket győztél le?

Ha rákattintasz valamelyik városodban a városfalra, összegezve látod az eddig elesett egységeket. A bal felső sarokban lesznek az általad elpusztított egységek. Ha megnézed a csata előtt és után, a különbség megadja, éppen most mit győztél le.

 Kérdés: Hogyan kaphatsz információt, milyen egységekkel támadnak?

Ha a támadott városodban Te is behozod a támadás ablakot, próbálgatással meg tudod mondani, mi a leglassabb egység a támadó csapatban. Legfontosabb eldönteni, tengeri vagy szárazföldi témadés jön.

Ha a támadó nem tett a csapatra varázslatot, akkort több információhoz is juthatsz:

- Athéné Bölcsesség varázslatával minden támadóról pontos adatod lesz.

- Zeusz dühe varázslat elpusztítja a szárazföldi támadók 10-30%-át, nem pontosan, de vissza lehet következtetni, mi jön. Ha nem pusztít el semmit, az is információ, akkor csak hadihajót küldött.

- Poszeidón Tengeri vihar elpusztítja a tengeri támadók 10-30%-át, nem pontosan, de vissza lehet következtetni, mi jön. Ha nem pusztít el semmit, az is információ, akkor csak szárazföldi csapatok jönnek, esetleg minimális tengeri támogatással. Volt már példa, hogy a gyarmatosító is áldozatul esett.

Tudtad, hogy ha támadnak, és a támadó csapatokra Zeusz dühe vagy Poszeidón Tengeri vihar varázslatot tettél, az elpusztított egységekért támadó harci pontokat kapsz?

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nyiro69@gmail.com

(Nyiro, 2021.04.19 14:42)

Üdv!
Szeretném ezt a programot, de a Data.hu-n már nem található.
Tudnál ebben segíteni?

Budapest

(LYOVIK, 2015.12.11 18:49)

Nagyon kezdetleges oldal, kevés információval. Csupán 2 kérdésre válaszol. Bár ezek nem szerepelnek konkrétan a súgóban olyan alapdolgok ezek, amit max 2-3 hét után mindenki tud:)

 

 

Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< November / 2021 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 59487
Hónap: 3532
Nap: 131